Behandlingar

Jag är Certifierad Equiopat och Diplomerad Massageterapeut för häst. Jag har provat på djupvåg, stötvåg och laser- men det jag fastnat för är elektroterapi!

_20180818_042600

Kostnad: 450 kronor kronor/behandling och eventuell bilersättning. Då ingår behandling av elektroterapi.

Tidsåtgång: ca 1½ timme. Inkl din häst i rörelse om vi anser det behövas.

Jag erbjuder:

  • ryggbehandling
  • hals och bog
  • bakdel och säte
  • – även massage av benen! Och dränage.
  • stretch av rygg, hals, framben och bakben
  • elektroterapi på muskel- och senskador, nerver, minska svullnad, inflammation, minska spänningar och vitalisera kroppen mm

Dessa sätter jag ihop så som jag anser din häst behöver. Inkl. elektroterapi samt dränage. Jag tittar även hur din häst rör sig och, om du önskar, hur ni rör er tillsammans.

Är din häst ovan eller har stora problem så masserar jag inte hela kroppen vid samma tillfälle, eftersom massagen startar reaktioner i kroppen samt frisättning av slaggprodukter.

Vi börjar med en genomgång av din häst och jag tar del av hästens eventuella sjukdoms- eller skadehistorik. Den får gärna vara ren och torr, för bästa utgångsläge, och måste vara helt frisk. Är din häst dräktig, har feber och/eller infektioner/inflammationer i kroppen, medicineras eller är halt- så är det i första hand veterinär som skall konsulteras. I annat fall väntar vi tills förhållandena är gynnsamma igen. Vid vaccinering bör hästen inte masseras inom 10 dagar.

Min affärsidé är att jag försöker tillmötesgå när DU har tid. I en värld och vardag som präglas av tider att passa, skall inte min tid vara den svåraste att boka.

Välkommen att kontakta mig!

Comments are closed