Detta är jag

Ulrica Johansson (tidigare Andersson), född 1979 och bor i Luleå. Blev Diplomerad massageterapeut för häst maj 2016 och Certifierad Equiopat juni 2017. Är även Djurvårdare på utökad nivå och har i drygt ett års tid arbetat på djursjukhus.

Celler, organ, leder, muskler, skelett, ligament, senor, nerver och mycket mycket mer har vi lärt oss- samt att, icket att förglömma, massera hästen med en effektiv och djupgående massage (GSHM) som både provocerar, töjer och sedan dränerar muskeln på slaggprodukter. Detta har skett som praktik hemma vid sidan av studierna, som bedrivits på heltid på distans tre veckor och seminarier/praktik en vecka per månad. Vi har även haft hovlära, sjukdomslära, etologi (läran om hästens beteende), rehabilitering och olika behandlingsformer samt närings- och sadellära.

Jag har även undersköterskeexamen, högskoleexamen i beteendevetenskap, kandidat- och yrkesexamen i social omsorg samt arbetat större delen av mitt vuxna liv i just vård- och omsorgsrelaterade yrken. Hästintresset har jag sedan jag var liten och efter ett litet uppehåll så tog jag upp det på allvar igen våren 2014, och satsade då fullt ut!

Övriga intressen är min familj, min hund samt egen träning i form av löpning, ridning, skidåkning och styrketräning.

Min affärsidé är att jag försöker tillmötesgå när DU har tid. I en värld och vardag som präglas av tider att passa, skall inte min tid vara den svåraste att boka.

I september 2018 väntar jag mitt första barn och tar nog inga nya kunder resten av året. Har jag varit hos dig förut? Hör av dig- jag kanske kan komma ?

Comments are closed