Detta är jag

Ulrica Andersson, född 1979 och bor i Luleå. Är Diplomerad massageterapeut för häst och utför Equiopatbehandlingar, blir certifierad i juni 2017. Arbetar extra på Evidensia Djursjukhuset i Gammelstad och har i februari 2017 genomfört kurs i läkemedelshantering och fått titeln ”Djurvårdare på utökad nivå”.

12390893_10153176909590741_2855596156395581329_n

Celler, organ, leder, muskler, skelett, ligament, senor, nerver och mycket mycket mer har vi lärt oss- samt att, icket att förglömma, massera hästen med en effektiv och djupgående massage (GSHM) som både provocerar, töjer och sedan dränerar muskeln på slaggprodukter. Detta har skett som praktik hemma vid sidan av studierna, som bedrivs på distans tre veckor och seminarier/praktik en vecka per månad. Vi har även haft hovlära, sjukdomslära samt lärt oss etologi (läran om hästens beteende) – och denna termin fördjupar vi oss i rehabilitering och olika behandlingsformer, liksom närings- och sadellära.

Jag har även undersköterskeexamen, högskoleexamen i beteendevetenskap, kandidat- och yrkesexamen i social omsorg samt arbetat större delen av mitt vuxna liv i just vård- och omsorgsrelaterade yrken. Hästintresset har jag sedan jag var liten och efter ett litet uppehåll så tog jag upp det på allvar igen våren 2014, och satsade då fullt ut!

Övriga intressen är min familj, mina hundar samt egen träning i form av löpning, ridning, skidåkning och styrketräning.

Min affärsidé är att jag försöker tillmötesgå när DU har tid. I en värld och vardag som präglas av tider att passa, skall inte min tid vara den svåraste att boka.

Comments are closed