En kort önskan från mig till dig

Det blir tyvärr inte mycket fokus på bloggen såhär sista sprudlande dagarna innan diplomering! Studier varvas med massager och så är det såklart stallet, hundarna, hemmet- ja, ni vet 😉

Vill bara komma med en kort önskan till er! En muskel som varit styv/spänd/stram alltför länge, tappar snart sin förmåga att växa. Dess muskeltonus förhöjs också så till den grad att lederna tillslut kommer bli påverkade och då går vi mot än större bekymmer avseende rörelsestörningar, skador osv. Så gymnastisera med din häst! Bommar, stockar, galoppera osv- och stretcha, massera och mjuka upp. Ingen muskelökning utan friska muskler! Och VARIERA arbetet- både för det fysiska och psykiska välmåendet hos både hästen och dig :)

13000085_10153414028815741_4871098355826116564_n

Försök också att få hästen med dig i alla lägen 😉

Bookmark the permalink.

Kommentera