Destination London

I morgon torsdag har jag en massage, och det blir den sista innan jag åker på långweekend till London! Hade först tänkt att åka helt utan att tänka på muskler, ursprung och fästen- men nu har jag ändå adderat en muskelbok till min packning 😉 Om jag väljer att inte läsa eller titta i den- fine! Men om jag där och då kommer på att jag bara mååååste kolla lite.. ja, då vill jag inte ångra mig. Haha. Kanske hittar någon häst utanför slottet eller så, som jag kan klämma på 😉

Ett par väl valda ord innan jag åker- galoppera mer med din häst! I galopp stärks magmusklerna, vilket leder till att även ryggmusklerna stärks. Och är det så att din häst inte är igångsatt riktigt och du vill bygga styrka och kondition- ja, skritta hellre med korta galoppass, än nöta i trav. By far så är trav den sämsta gångarten för din häst. Jag vill dock rikta ett utropstecken mot mitt föregående inlägg om ligament, vilka liksom andra vävnader är sköra om din häst inte är van. Bygg upp en hållbar häst långsamt; med god motivation, lugn och tålamod. Och såklart MASSAGE!

Ha en fin vecka- vi höres nästa onsdag!

1914949_10153176218015741_65877829069031587_n

Bookmark the permalink.

Kommentera