Kyla och lyckat prov!

Det är kallt nu. Igen. Ännu en sväng med -30 och det är FÖRGÖRANDE! Speciellt för oss som har djur. Min stora hund visar ingenting när vi är utomhus (han har såklart ulltäcke på sig) men hans tassar far illa i den kalla snön. Det går ok att gå på vägar och gångvägar, så vi håller oss såklart där- men det är ju inte alltid han vet sitt eget bästa..

11049118_10153092414375741_6605085710797966413_n

Bild från i höstas. Täcket är specialbeställt från Sjöhagen wear, vilka rekommenderas varmt!

 

Jag har kommit hem efter en vecka i skolan och har precis börjat ”komma igen” efter den intensiva takt som är där. Input-input-idéer-handling-uppslag-input-inlärning-nyheter-information-input-diskussioner-PROV! Första stora terminsprovet har avklarats och jag fick 95.5p/107p. Jag har klarat alla tidigare mindre prov under terminen- men detta var jag faktiskt lite nervös inför. SKÖNT att ha det gjort och att kunna blicka fram emot biomekaniken till 70%, som är den kurs vi skall läsa under terminen. Det, tillsammans med Företagscoachning. Så i veckan skall jag jobba med min affärsplan!

Har tyvärr fått ställa in planerade massager under veckan, pga. kylan, så det blir först till helgen igen. Längtar! 😀

Jag har så mycket uppslag på inlägg jag vill delge er! Så det skall jag också ägna mig åt denna vecka inomhus. Det blir bl a inlägg om hästens temperaturreglering, vilket förstås är ett aktuellt ämne just nu men ALLTID väldigt viktigt att vara kunnig kring.

Bookmark the permalink.

Kommentera