Börjat massera igen!

Åh, jag är så glad! Jag har bestämt att jag nu är så bra i min vad att jag kan börja massera igen 😉 Nej, vaden i fråga är inte lika övertygad men den får snällt vänja sig. Jag trodde handgreppen och känslan skulle ha försvunnit- men tvärtom! Det bara rann under mina händer och jag fick flera gånger en sån djupsl och intensiv känsla i kroppen. SÅ rätt!

Genomförde rygg- och sätes-/bakdelsmassage på båda dem jag masserade. Olika individer och olika utfall blev det, men gemensamt för dem båda är att de blev avslappnade och lite dåsiga i slutet- vilket jag ser som positivt. Den ena hade väldigt ont på ett specifikt ställe på bakdelen medan den andra rent allmänt var väldigt spänd.

Alltså, det ÄR så roligt; så fantastiskt att vara så nära detta kraftfulla djur och se hur fint man kan påverka deras allmäntillstånd och humör med beröring! Att först känna djuret spänna sig för att det är obehagligt/ovant/smärtsamt- och sedan känna hur det ger med sig och slappnar av. Magi. Ren och skär magi!

Bookmark the permalink.

Kommentera